Wie is Ine-Mini?

Hallo! 

Ine-Mini is een VZW die zich richt op gezinnen/koppels met kindjes (op komst).
Wij bieden ondersteuning, informatie en technieken aan, zowel tijdens een zwangerschap, als tijdens de bevalling als in de (eerste) weken/maanden nadien.
Onze VZW staat paraat voor de zwangere mama, haar partner, de rest van het gezin en het geboorteteam.
Ine-Mini biedt fotografie aan met oog op:
– een goede hechting tussen baby en gezin maar ook een goede hechting van zichzelf.
– een positief zelfbeeld en een zelfzeker gevoel, in een periode met een veranderd lichaamsbeeld en in een zoektocht naar het ouderschap.

We gaan voor een warme en heel persoonlijke aanpak, waarbij jouw/jullie keuzes en wensen voorop staan.

Oprichtster

Ik stel mezelf graag eventjes voor. Ik ben Ine Geerts, de vrouw achter Ine-Mini, zelf geboren in het jaar 1991, leerkracht lager onderwijs, gecertificeerde doula en fotograaf. 

Al van kleins af aan word ik aangetrokken tot alles wat met zwangerschap en bevallingen te maken heeft. Het heeft me altijd al geïnteresseerd. 
Mijn mama citeert nog steeds: “Als ik later groot ben, wil ik baby’s en mama’s gaan helpen in Afrika”. Een uitspraak van mezelf, op 4-jarige leeftijd, die me nog steeds achtervolgt. 

Ondertussen heb ik al enkele stukjes van onze mooie aarde mogen zien en ervaren. Momenteel werk ik verder aan het eerste deel van mijn uitspraak: groot worden en mama’s en baby’s helpen. 

Nu ik de opleiding tot doula heb gevolgd, merk ik dat dit mij énorm veel energie geeft en dat mijn eigen peuterversie gelijk had! Straf dat zo’n uk al kan voelen dat er een passie kriebelt. Ik wil steeds meer ontdekken…

Ik geloof dat een geboorte van een kindje een mooie herinnering moet zijn en een koppel/gezin dichter naar elkaar toe moet kunnen brengen.
Hierbij wil ik helpen. Zo wil ik graag de ondersteuning zijn die er mee voor zorgt dat iedereen zich gehoord, gewaardeerd en betrokken voelen. 

Het is ten slotte zo’n wondermooie gebeurtenis! Een gebeurtenis die je je hele leven bij zal blijven.

Ook in de eerste, soms verwarrende, weken na de geboorte wil ik graag klaarstaan met een luisterend oor. 

Tot slot combineer ik de passie rond babietjes, gezinnen en zwangere mama’s met fotografie. 
Een zwangerschap, bevalling/geboorte en die eerste weken van een baby zijn enorm kostbare en emotionele gebeurtenissen.
Gebeurtenissen die snel voorbij zijn, die ofwel erg bewust ofwel in een waas voorbij gaan. Daarom is het zo erg belangrijk om deze momenten te vangen en voor altijd vast te leggen. Voor jezelf, voor de herinnering en eventueel voor een emotionele verwerking van alle processen die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Daarom beschouw ik dit als meer dan louter fotografie. 

Manon (6 van 18)

Mijn persoonlijkheid kort omschreven? Ik hou ontzettend veel van gezelligheid en van vele mensen bij elkaar, die allemaal zichzelf kunnen zijn. Ik kan erg genieten wanneer mensen ongeremd vertellen wat er op hun lever ligt. Persoonlijk ben ik iemand voor wie geen thema te gek is en zowat alles bespreekbaar is. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met een zomers zonnetje en een lekker drankje. Meer moet het voor mij vaak niet zijn. Ik kan heel gepassioneerd en intens overkomen, maar ik hou ook erg van het moment waarop alles rustig en stil wordt, bijvoorbeeld tijdens een arbeid. 

 

Bij je zoektocht naar een doula is het immens belangrijk dat ‘het klikt’! Jullie moeten je op de eerst plaats echt goed voelen bij je doula, hier bouwt alles op voort.
Stuur me een berichtje en ik kom mezelf graag even voorstellen in het echt, tijdens een kennismakingsgesprek. Dit is gratis én vrijblijvend. 

Helper achter de schermen

Ine-Mini zou lang niet hetzelfde zijn zonder de steun van Stijn, man van Ine. Zijn kritische vragen en bedenkingen, zijn onvoorwaardelijke steun en aanmoedigingen helpen de VZW te groeien.

 zwangerschapsfotografie ♥ geboortefotografie ♥ newbornfotografie ♥ moederschapsfotografie  ♥ doulabegeleiding ♥ geboortekaartjes ♥